Produsele ,,Schwarzkopf” pentru îngrijirea părului

Salutare, dragele mele!

În acest articol vă voi vorbi despre ultimele mele descoperi în materia de îngrijire a părului. Cum spuneam și în alte articole precum: Repară părul după o vară fierbinte How much do I invest for hair per month? Masca pentru par sau How do I grow my hair (click pe denumiri pentru a accesa articolele) pentru mine îngrijirea și creșterea sănătoasă a părului este o rutină importantă. Dedic foarte multă atenție produselor pe care le folosesc și experimentez de ceva timp cu rutina de îngrijire a părului. Cum sunt fană de foarte mulți ani a produselor Schwarzkopf, voi împărtăși cu tine astazi despre produsele minune care le testez deja de ceva timp.

Primele pe listă este șamponul și masca cu keratină de la Gliss Kur. Eu nu știu ce formulă minune are în componență, dar într-adevăr eu văd rezultate pozitive.

1. Șamponul se descurcă minunat cu hrănirea părului lipsit de flexibilitate și vitalitate. Eu am parul cu firul subțire și vaporos, după folosirea acestei game de produse, firul este vizibil mai gros și este ușor de aranjat.

2. Mască de păr se potrivește perfect pentru o hrănire intensă și chiar funcționează într-un minut. Nu este pentru prima dată când folosesc această mască, îmi place efectul pe care îi produce, părul devine strălucitor și ușor de pieptănat.

dav

3. Împreună cu produsele menționate folosesc și un Booster pentru un păr lipsit de putere de la Gliss Kur. Booster-ul este o notate și o adevărată descoperire de care sunt foarte mulțumită. Booster-ul intensifică efectul șamponului și măștii, este necesar să adaugi două picături în unul din produsele sau ambele produse atunci când le folosești și bucură-te de efect.

Booster
Booster

4. Un al 4-lea și nu în ultimul rând ingredient minune pentru îngrijire este uleiul nutritiv cu Keratină. Nu știu ce secret are, dar eu mă bucur de rezultat, după utilizare părul devine așa ca în publicitate 😉 cel puțin așa îl văd eu. Uleilul nutritiv  nu necesită spălare, îl folosesc pe părul umed sau uscat.

dav
Oil Nutritive

 

5. Atunci cînd folosesc feonul și pentru evitarea pe viitor a fenomenul de încurcare părului, frecvent întîlnită la firul subțire și ondulat, mă ajută un alt produs minunat de la Schwarzkopf din seria ,,got2b”, numit  ,,Fohnomental” express dry styling spray sau cum îi zic eu fenomenal. Acest produs își face bine treaba mai mult n-am ce adăuga.

dav

6. Pentru îndreptarea părului cu placa și pentru un efect durabil, folosesc loțiunea la fel din seria ,,got2b” pentru protecția firului de păr la încălzire a plăcii la temperatura de 220 de grade.

Lotion Schwarzkopf
Lotion Schwarzkopf

Dacă vă aflați în Germania, vă invit să vă abonați pe site-ul https://www.schwarzkopf.de, în primul rînd pentru ca să fiți la curent cu noile produse pentru îngrijire a părului cât și pentru a beneficia de mici cadouri. Feonul și setul de piepteni din imagine, l-am primit în dar, după ce am făcut o achiziție de 10 și respectiv 15 euro. Precum pe site-ul respectiv deseori poți deveni fericita câștigătoare a produselor de la Schwarzkopf (aici e important să urmărești rubrica http://www.schwarzkopfforyou.de/alle-produkt-tests). 

 

PS. Acest articol nu face parte din publicitate plătită, aici este relatată strict experiența mea….

 

 

 

 

 

One thought on “Produsele ,,Schwarzkopf” pentru îngrijirea părului

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: