Produsele must-have, L’Oréal +1, impresii

Salutare tuturor,

sper că vă merge bine și febra sărbătorilor de iarnă vă aduce doar emoții frumoase. Vă mulțumesc mult, pentru că îmi rămâneți alături și reveniți la articole mai vechi, chiar și atunci când lipsesc mai mult timp pe aici.

Astăzi voi vorbi despre produsele mele preferate L’Oréal și încă unul de la L.O.V., unele le-am testat gratuit, altele le-am procurat. Cred că anume acum a venit timpul potrivit pentru a scrie o recenenzie,  mai ales că pentru noi fetele este foarte important să avem un machiaj rezistent  în noaptea de Revelion. Dacă și pentru tine tematica abordată este  una relevantă, rămâi în continuare, promit să fie cât se poate de obiectiv și interesant.

Eu am descoperit în ultimul timp produse de Make-up și nu doar fără de care pe bune, nu-mi pot imagina un machiaj frumos, o manichiură impecabilă și  un păr strălucios.

În primul rând, pentru un machiaj impecabil avem nevoie ca tenul să arate perfect, eu folosesc un fond de ten de la L’Oréal Inflaillible 24h Fresh Wear, nuanța 20 Ivory. Recomand fetelor cu un ten mixt sau gras, pentru că am impresia că acest fond usucă un pic. Acest fond rezistă într-adevăr 24 de ore. Aplicatorul este perfect, este un fluid comod în utilizare. 

IMG_6010.jpg

Următorul pas, fără de care un machiaj de zi este neimaginabil în opinia mea, este aranjarea sprâncenelor, aici vă pot recomanda 2 produse de la L’Oréal:

 

 1. Creionul L’Oréal High Contour Brow Artist , în nuanța 105 brunette, este cel mai bun creion pentru sprâncene din cele care le-am încercat. Culoarea este perfectă și sprâncenele par naturale, se potrivește fetelor cu culoarea parului șaten, brunet. În plus, pentru accentuarea sprâncenei, poți folosi celălalt capăt a creionului în calitate de Highliter. Îmi place foarte mult acest creion, chiar își merită investiția!

2. Dacă nu ești adeptă al creioanelor pentru sprâncene, îți recomand cu drag paleta L’Oréal Genesius Kit, este cea mai compactă și multi-funcțională paleta cu 2 farduri, 1 este baza și alta deja are funcția de accentuare a sprâncenei. Este un must-have   în trusa mea de machiaj, pentru că pe lângă farduri mai conține o mini-pensetă și o perie cu 2 capete: una pentru aplicarea fardului și alta pentru aranjarea sprâncenei.

Pentru că nu mi-am găsit încă pe cea perfectă, voi menționa doar pe cea favorită la moment,  este paleta de farduri pentru ochi, de la Rival. Îmi place pentru că conține culorile de bază care se potrivește perfect pentru machiajul ochilor căprui.

Următorul pas este desigur, aplicarea rimelului. Rimelul meu preferat la moment este cel de la L.O.V, Mascara nr.120- Black Curled Illussion, este o descoperire pentru mine, în primul rând poate fi lăudat pentru periuța super-comodă, după care este de menționat că genele capătă lungime și volum, un efect al genelor false. Rimelul rezistă 24 h, tocmai perfect pentru seara de revelion.

IMG_6015.JPG

Da și dacă e Revelion, de ce să nu strălucim??? Zic să păstrăm modestia :)) și să ne vopsim, buzele roșii se potrivesc perfect cu acest eveniment. Pentru buze frumoase și un roșu perfect care să se păstreze 24 de ore, alegem rujul meu perfect, deja de mai bine de 3 luni, Infaillible 24HR Lipstick de la L’Oréal.  Primul pas aplici culoarea, după pentru a-o păstra, aplici balsamul ușor nuanțat. Recomand înainte de-al procura, să-l probați mai întîi, mă tem că nu este pe placul tuturor, mie însă îmi place efectul și am impresia că buzele devin mai luminoase.

IMG_6012

Pentru unghiile exfoliate și fragile folosesc uleiul de argan de la L’Oréal. În plus, acest ulei se potrivește de minune și pentru îngrijirea cuticulelor. În ultimul timp am observat că unghiile au devenit mai puternice, fapt care nu poate să nu bucure. Vreau doar să menționez că înainte

IMG_6017.JPG

Oja de unghii L’Oréal în nuanța 220 este potrivită pentru o manichiură frumoasă. Eu rar când sunt așa mulțumită de rezultat 😁 și-o recomand cu toată încrederea 💙. 

Șamponul L’Oréal este cel mai potrivit pentru această perioadă. Dacă vrei  cu ușurință să-ți aranjezi parul și să nu se electrizeze poți încerca acest șampon din linia Elvital.

IMG_6024.jpg

Sper că ți-am venit în ajutor și te vei bucura la fel ca și mine de aceste produse. Ca concluzie, consider că pur și simplu, în special pentru mine produsele care le-am menționat sunt un must-have.

 

Notă: Recomand doar produsele care au avut un impact pozitiv în rutina mea zilnică 🙂IMG_6008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: