Repară părul după o vară fierbinte

Salut prieteni,

chiar îmi era dor să vă mai vorbesc! Pentru că n-am pierdut timpul degeaba în ultima lună de vară, vreau să vă vorbesc despre experiența mea. Pe rând, deci urmăriți blogul, vor apărea în timpul apropiat mai multe articole!

Astăzi vă voi împărtăși experiența mea cu niște produse după mine, chiar care aduc un efect ,,WOW” părului. Scuze pentru ,,SPAM”, dar despre îngrijirea părului, subiect care mă preocupă foarte mult, voi vorbi mai des. Dacă vă interesează acest subiect, vă invit să rămâineți alături de mine.

Cum vă mai ziceam și în alte articole, eu încerc să investesc cât mai mult în păr (aici nu este vorba doar de surse financiare), pentru că consider anume starea părului cartea de vizită a unei femei, respectiv nu neglișez și grija față de el! Mereu încerc să adopt în îngrijirea și menținerea sănătății părului, produse inovative. Dat fiind faptul că suntem în ultimele zile de vară și după zilele toride de vară, părul meu a avut de suferit. Nu știu cum se întîmplă, dar uneori am impresia că cineva îmi citește gândurile, pentru că altfel n-am cum să explic norocul de a primi în dar produsele pe care le caut sau de care am nevoie (despre acest lucru în alte articole :)).

Probabil cei care mă urmăriți pe Insta, ați remarcat postul despre produsele minune pentru îngrijirea părului de la Schwarzkopf, ,,Gliss Kur Hair Repair”, cine nu, aștept să vă abonați aici pe blog și pe alte rețele de socializare, pentru a nu pierde nici o noutate de pe http://www.formulavicka.com.

Acum o lună, am primit de la Schwarzkopf Gliss Kur ,,Summer Repair” setul alcătuit din 3 produse: șampon, mască pentru păr 1-Minute Intensivkur cu keratină și Gliss Kur Spray-Condționer. Nu sunt genul care să recomand ceva fără să fiu sigură pe produsul care-l utilizez, din acest motiv l-am testat în tot acest timp.

IMG_20180726_180101.jpg

Primul fapt de punctat, în cazul în care nu sunteți sigure de produse consultați un dermatolog. Sinceră să fiu, șamponul poate și are un efect super, pentru că în tandem cu cele trei funcționează mai bine, dar eu nu l-am aplicat la rădăcini. Din motiv că am folosit un produs cu compoziție delicată, recomandat de dermatolog pentru a nu trauma pielea capului, dar în rest, pe lungimea părului l-am aplicat în abundență. După spălarea cu șamponul și uscarea cu prospoul aplic masca de păr. Masca de păr m-a surprins plăcut pentru că după aplicare, părul meu devine moale și ușor de descurcat, în plus îmi place să o folosesc mai ales pentru faptul că e de ajuns să o ții un minut și părul este intens hrănit. Acest set este destinat să acționeze ca un filtru împotriva razelor UVA/UVB și influenței negative a clorului din bazine. De exemplu la mine, rezultatul e lipsa vârfurilor despicate și părul meu subțire și ondulat este ușor de descurcat, pentru mine este un fapt important. Părul este mai puternic și mai rezistent, efectul îmi place, până la urmă protecția promisă de aceste produse a funcționat cel puțin în cazul meu. Ce ține de spray-condiționer, este OK, nu îngrașă părul cu condiția că nu vei exagera cu utilizarea acestuia :). Uneori ce e mult strică, spre exemplu la mine părul se murdărea repede dacă exagerez și pulverizez în abundență. Mirosul acestui set este puternic, probabil pentru că în compoziție este extractul de flori ,,Monoi”, nu e chiar preferatul meu, dar părului îi conferă un miros plăcut. Din dezavantaje, aș menționa compoziția mai mult chimică, dar cred că datorită efectului pozitiv pe care îl are asupra părului, poate fi iertabil acest moment. În rest, mai ales celor care nu sunt obsedate de produsele Bio, recomand. Recomand fetelor părul cărora a avut de suferit în vara aceasta toridă sau celor la care vacanța abia începe, pentru reparare intensă și de ce nu rapidă. Părul devine vizibil mai sănătos și are o strălucire aparte, menționez în cazul meu lucrurile au funcționat pozitiv.

Consider că un păr sănătos, fapt de noi toate știut, nu se limitează doar la produsele de îngrijire, dar și la metodele de întreținere, măști, perie de pieptănat, igenizarea lui. Pentru a nu-l trauma, neglijați placa cât mai mult posibil și folosiți metode naturiste pentru îndeptarea lui, așa cum sunt ,,laminarea” părului cu gelatină sau măști de exemplu (dă click pe cuvântul evidențiat pentru a accesa articolul). Mâncați sănătos, adaugați în dietă cît mai multe alune, nuci, migdale etc., aplicați ulei de măsline, cocos și rezultatul-părului sănătos, nu se va lăsa așteptat. Mult succes și frumusețe! Vă mai aștept pe blog.

XOXO

One thought on “Repară părul după o vară fierbinte

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: