Șampon bio de la ,,Viorica”

Follow my blog with Bloglovin

(en) Pleasantly surprised by the cosmetics from “Viorica” in Moldova, especially the shampoo. I’ve used many shampoos in my hair care experience and it seems I’ve found a wonderful shampoo at last. For me, the quality of a product is very important, but also the composition, it seems that those from “Viorica” have found the perfect formula for hair care.

For a week since I tested 2 in 1 shampoo, the full name  is Tonic Wallnut leaves shampoo For combination hair (for details clicks the link). This shampoo fights perfectly with my disobedient hair. My hair wavy, now finally with the shampoo of “Viorica”, become stronger, easier and have more volume. The shampoo is free of parabens, silicones and paraffins, which is indispensable to me! For more information click link. 

Enjoy photo and have a nice day!

IMG_5853
viorica șampon

IMG_5883

(ro) Plăcut surprinsă de cosmetica de la ,,Viorica” din Moldova, mai ales de șampon. Eu am folosit multe șamponuri în toată experiența mea de a îngrijire a părului și se pare că am găsit un șampon minunat în sfârșit. Pentru mine contează mult calitatea unui produs, dar și componența, se pare că cei de la ,,Viorica” au găsit formula perfectă pentru îngrijirea  părului. 

De o saptămână decând testez șamponul 2 în 1, denumirea completă șampon+condiționer tonifiant cu frunze de nuc, pentru păr mixt (pentru detalii accesează linkul). Acest șampon se luptă perfect cu părul meu neascultător. Firele subțiri, ondulate și care se încurcă ușor, acum în sfârșit datorită șamponului de la ,,Viorica” părul devine mai puternic, ușor de descurcat și adugă volum. În cazul meu lucrurile funcționează exact ca pe etichetă, tot ce promite producătorul, acest lucu se-și întîmplă cu părul meu. Acest produs chiar merită investiția și cred că prețul este mic, pentru calitatea pe care o oferă. 

Șamponului este fără parabeni, siliconi și parafine, lucru care pentru mine este indispensabil! Sunt pentru lucruri simple și calitative, cu cât mai complicat sună și cu cât este mai ,,lăudat” de producători, cu atât apar mai multe semne de întrebare. Eu recomand, măcar ca o alternativă pentru următorul produs care este pe lista TA. Accesează aici, dacă te-am făcut curioasă. 

Îți doresc o zi frumoasă în continuare!

This slideshow requires JavaScript.

PS. Eu nu fac publicitate pre-plătită, eu simplu, împărtășesc experiența mea cu tine. Pentru că mereu caut ceva nou și folositor, testez și îmi fac o părere despre un produs sau altul, vorbesc sincer despre descoperirle mele. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: