Ultima zi de burlăciță, prima pe listă

Fetelor, m-am gîndit să mă adresez în această postare anume vouă! Pentru că sunteți viitoare mirese sau în curînd veți fi, sărbătoriți această trecere neapărat, de la tînără îndrăgostită fără acte, cu acte în regulă și cu rol de soție. Mi-am amintit de ultima zi de burlăciță, ehe a fost una dintre cele mai INTERESANTE, pentru că eram încărcată pînă peste cap cu pregătirile pentru nuntă, și mi-am petrecut-o în salon făcundu-mi manichiura de mireasă, discutînd cu o femeie deosebită, care mi-a dăruit mii de sfaturi despre căsnicie. După care am avut parte de o petrecere de burlaci și burlăcițe, împreună cu oameni speciali din viața mea.

Eu cred că petrecerea burlăcițelor, trebuie petrecută într-un stil nonconformist. Într-o seară am fost plăcut surprinsă de petrecerea burlăcițelor a unui grup de 5 fete. Îmi pare distractiv modul prin care mireasa și-a organizat petrecerea burlăcițelor, și anume, un tîrg mobil. Dress codul era următor: fetele purtau un ,,voal de mireasă”, la 4 din ele roz și una desigur alb, desemnînd mireasa, îmbrăcate în tricuori clasice cu inscripția Prietenele miresei și una Mireasa, și cu niște fustițe faine. Mireasa avea rolul principal, cel de vînzătoare, ea purta în mîni o mini tejghea improvizată cu mărunțișui, precum brelocuri inscripționate cu mesaje haioase, mici sticluțe de băutură, brichete, lanterne micuțe și alte lucrui utile. Mireasa ajutată de prietenele sale, prindea cumpărătorii chiar pe stradă, adresîndu-se frumos și propunînd la un preț rezonabil ,,marfa sa”. Mai tîrziu, se pare că au adunat o sumă bunicică, pentru că le-am văzut continuînd distracția într-un club de noapte. Cred că mireasa s-a bucurat din plin de această zi, alegînd o alternativă bună la o banală invitație în club, pentru că începutul a fost interesant și cumpărătorii au fost receptivi.

O altă idee, am găsit-o la fel de interesantă, și anume, prietenele viitoarei mirese, mireasa fiind pasionată de bicicletă, au organizat petrecerea burlăcițelor, într-un stil diferit, pentru că au făcut un tur al orașului pe biciclete, un fel de Bike Fiesta (articolul îl găsiți aici http://ea.md/cea-mai-extremala-petrecere-burlacitelor-avut-loc-ieri-la-chisinau-fetele-au-urcat-pe-biciclete-foto/).

Cred că  o idee bună ar fi o șezătoare cum se făcea pe timpuri cu dress codul în stil național, o zi de răsfăț la SPA sau renumita petrecere în pijamale.

Credeți-mă ce n-ați întreprinde, marcați această zi, pentru că e foarte importantă, și în timp, veți fi mulțumite că ați ales să sărbătoriți petrecerea burlăcițelor. Fiți fericite și bucurați-vă de aceste momente, să aveți o petrecere frumoasă!

Tricouri-burlacite-personalizate-tiparo.ro_

sursa foto: http://www.tiparo.ro

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: