6 sfaturi pentru a alege un local pentru nuntă

Nunta trebuie făcută așa cum o simțiți voi doi. E bine să decideți voi doi, ce doriți și cum într-adevăr vedeți această zi specială. E important, să aveți timp și să vă implicați ambii în acestă pregătire. Ce trebuie să faceți, pentru a găsi localul perfect pentru nuntă:

  1. Nu vă lasăți mințiți de formuri, de multe ori opiinile sunt subiective. Puteți să le citiți cu scop de informare, dar pînă v-ați decis cu localul, nu după, pentru că așa vă faceți rău și mai mult, la fiecare e diferită situația, nu vă faceți probleme în plus, și așa stresul e mult mai mare, mai ales înainte de marele eveniment.
  2. Nu vă lăsați păcăliți de poze de pe site sau din alte surse, mai ales cele legate de interior, de meniu în special! Selectați variantele care v-au plăcut și mergeți la fața locului de atîtea ori de cîte ori aveți nevoie! Vedeți localul cum arată ziua, cum arată noaptea.
  3. Cînd simțiți că ați ales localul, cereți să vă prezinte în cele mai mici detalii, meniul, cum vor arăta mesele, cum va arata fața de masă, scaunele (în cazul în care nu apelați la a o agenție de decor), tacmurile, etc. Verificați agenda lor de evenimente, pentru ca în ziua nunții dvs. să nu mai fie și alte ceremonii, de exemplu de dimineață zile de nașteri sau și mai rău…, ca nu cumva să nu apară niște defecțiuni tehnice. Locurile de parcare (estimați aproximativ ce număr de invitați veți avea). Inspectați WC, ca toate condițiile de igienă să fie respectate!
  4. Decorul în local, puteți să-l faceți voi! Vă asigur că vă va costa mult mai ieftin. Fetelor inspirați-vă de peste tot de unde aveți ocazia. Chiar și fără să depui mare efort, veți creea lucruri deosebite. De exemplu, un panou clasic, cu numele vostru imprimat pe spate, mese cu niște vaze micuțe, cu flori proaspete de sezon, lucruri micuțe, drăguțe. Vedeți cum este iluminat localul, cum cade lumina, chiar și culoarea albă a rochiei de mireasă va avea alt efect. Nu în ultimul rînd forma meselor, trebuie să vă gîndiți bine cum veți așeza oaspeții, mesele unite sau separate, un lucru care contează foarte mult, chiar în cum repartizează bucatele, credeți-mă. Tot aici, aș sugera să aflați situația cu locul pentru primul dans, unde vă este rezervat, dar și cel pentru ,,muzicanți”. Să nu aveți surprize neplăcute mai apoi. Primul dans, ar fi bine ca cu ceva zile înainte de ziua nunții, să-l repetați în local. În ziua nunții oricum vă vor copleși emoțiile, dar vă veți simți mai încrezuți, și-n plus țineți cont de rochia miresei, tocurile, să nu  fie alunecos locul rezervat pentru dans, artifiiciile cu luminițe și alte efecte, pentru a creea atmosfera.
  5. Întrebați de administrator, unde vă va depozita tot ce veți aduce, ducliurile, fructele, băuturile, artifiiciile pentru tortă etc., pentru ca să nu aveți surprize, ca cineva, să vi-le ,,împrumute”. Cereți ca sticlele golite de la băuturile tari, să fie puse într-o cutie, ca pe final să puteți vedea cîte s-au cheltuit în timpul evenimentului, pînă la urmă ați cheltuit și e dreptul vostru, a doua zi oricum veți avea nevoie. Puteți ruga pe cineva de încredere ca să supravegheze situația. Puteți cere și o cameră, cu cheie, unde o să vă lăsați lucrurile necesare. Întrebați unde se vor depozita buchetele de flori pe care le veți primi.
  6. Ultimul și cred că nu în ultimul rînd, puteți cere permisiunea administratorului pînă la încheierea contractului să vă permită, să veniți, la un eveniment similar, să vedeți de fapt cum arată de regulă totul, și de aici veți concluziona mai ușor, dacă se merită.

Ca răspuns la 6 motive de ce n-aș face nunta în unele localuri din Chișinău, Moldova.

Rezervați-vă timp și răbdare, pentru că veți avea ceva emoții, dar nu vă alarmați! E important să vă schițați un plan și să vă susțineți reciproc! Să aveți o nuntă frumoasă!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: