6 motive de ce n-aș face nunta în unele localuri din Chișinău, Moldova

Anul trecut, noi am sărbătorit nunta în Chișinău, Republica Moldova, într-un cerc restrîns. Am căutat un local amenajat cu gust, deosebit și să fie spațios, chiar dacă era pentru un număr mic, fiecare invitat să se simtă bine, așa și a fost, din impresiile care le-am auzit după. Însă, dincolo de aparențe, eu am remarcat următoarele:

  1. Senzațional, dar localurile sunt bronate cu un an înainte și de cel care în final îl găsești, unul ordinar, dar amenajat cu gust, ajungi să te dezamăgești!
  2. Managerul localul, pînă închei contractul, foarte amabil îți explică totul, îți arată toate ,,posibilitățile” localului, de care în ziua nunții, beneficiezi parțial.
  3. În momentul  în care închei contractul, achiți jumătate de preț totul pare ok. Cînd ajungi cu o saptămînă înainte, managerul  îți spune, că va mai avea loc un eveniment în dimineața nunții, dar să nu ne facem griji, că vor face ordine pînă venim noi. N-au reușit să așeze bine nici mesele, deși noi am întîrziat cu o oră, și nici nu vă mai zic ce eveniment a fost :).
  4. În seara evenimentului, dacă nu ești atent, poți să rămîi fără băutură, concret fără cutie de suc și fără koniak, fructe și tot ce ai adus în plus.
  5. Tortul miresei poate fi adus în cel mai urît hal, de aceea fiți atente!
  6. Cu mîncarea nu au fost probleme, doar că a rămas mult, fiți atente la meniu, ca să nu plătiți în plus!

Dacă ar fi să aleg, mi-aș dori un local cu terasă sau la aer liber, și prin mai, septembrie, octombrie, cînd e puțin răcoare 🙂 În rest, noi ne-am simțit foarte bine, noi ne-am făcut dispoziție, și pe lîngă toate micile neplăceri, am avut o nuntă de vis. Pînă la urmă principalul e omul de lîngă! Simțiți-vă bine și trăiți cu intensitate această zi, pentru că va trece foarte repede! Fiți fericite, fiți fericiți, aduceți fericire!

Aici vă îndemn să citiți, ceva mai desfășurat și unele sfaturi 6 sfaturi pentru a alege un local de nuntă. Totodată un feedback din partea dvs. m-ar ajuta foarte mult!

3 thoughts on “6 motive de ce n-aș face nunta în unele localuri din Chișinău, Moldova

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: